Išskirtinio Dadu ledų skonio paslaptis – natūralus, šviežias pienas, kasdien mus pasiekiantis tiesiai iš vietos ūkių. Tam, kad kiekvieną kartą nustebintume aukščiausia ledų kokybe ne tik tiriame kiekvieną pieno partiją, bet ir laikomės itin griežtų receptūrų. Taip jūsų rankose atsiranda pati skaniausia porcija.
Visų rūšių ledų gamyba – sudėtingas ir kompleksiškas procesas. Iš pieno, sviesto, sirupo, vaisių sulčių pagamintas mišinys turi subręsti, kol tampa tinkamas gamybai.
Kai ledų mišinys tampa tinkamas gamybai, jo laukia itin atsakingas procesas: šaldymas ir plakimas. Maišant ir plakant ledus, įterpiame orą. Stengiamės, kad jo būtų tik tiek, kiek reikia, nes būtent šis kaprizingas ingredientas lemia puikią, kreminę tekstūrą.
Tik taip gimsta skaniausios porcijos.