Išskirtinio Dadu ledų skonio paslaptis – natūralus, šviežias pienas, kasdien mus pasiekiantis tiesiai iš vietos ūkių. Tam, kad kiekvieną kartą nustebintume aukščiausia ledų kokybe ne tik tiriame kiekvieną pieno partiją, bet ir laikomės itin griežtų receptūrų. Taip jūsų rankose atsiranda pati skaniausia porcija.
Visų rūšių ledų gamyba – sudėtingas ir kompleksiškas procesas. Iš pieno, sviesto, sirupo, vaisių sulčių pagamintas mišinys turi subręsti, kol tampa tinkamas gamybai.
Dešimtmečius ledų kūrime ir gamyboje kauptą patirtį naudojame ir natūralios varškės desertams gaminti. Jiems naudojame tą patį šviežią pieną, skaniname natūraliais priedais ir šokoladiniu glaistu. Įvairiausi skoniai, priedai ir įdarai – tokį pasirinkimą siūlome varškės sūrelių mylėtojams.
Kai ledų mišinys tampa tinkamas gamybai, jo laukia itin atsakingas procesas: šaldymas ir plakimas. Maišant ir plakant ledus, įterpiame orą. Stengiamės, kad jo būtų tik tiek, kiek reikia, nes būtent šis kaprizingas ingredientas lemia puikią, kreminę tekstūrą.
Tik taip gimsta skaniausios porcijos.
Iki tobulumo išplaktas ledų mišinys sugula į vaflinius indelius, saldžius ragelius, popierines ar plastiko dėžutes bei tūbeles. Tuo pat metu, ledai yra paskaninami šokolado gabaliukais, riešutais ir įvairiausių skonių įdarais.
Greitojo užšaldymo-gūdinimo tunelyje, savo ledus užšaldome per 40 minučių, taip leduose nesusidaro ledo kristalai. Visas pagamintas partijas degustuojame, taigi jus pasiekia tik patikrinti ir kokybiški ledai.
Vanilės skonio grietininiai ledai su abrikosų gabaliukais ir aviečių įdaru (400ml)
Kanadietiškas pasididžiavimas – klevų sirupas yra šių ledų žvaigždė, kuriai dar ryškiau šviesti padeda karamelizuoti graikiniai riešutai.
Vaniliniai ledai su saldžiu karamelės įdaru ir sausainių gabaliukais – tikras amerikietiškos svajonės išsipildymas.
Vanilės skonio grietininiai ledai su pasiflorų skonio ir mangų gabaliukų įdaru (800ml)
Skonio klasika dėžutėje, kuria galima dalintis.
Maskarponės sūrio švelnumas ir ryškus bruknių charakteris sužiba visomis savo spalvomis vienoje ledų dėžutėje.
Karameliniai ledai, pripildyti tirštu ir klampiu karameliniu įdaru ir skrudintais migdolais – saldūs ir kreminiai arba tokie, kokie ir turi būti ledai.
Sodraus juodojo šokolado ledai su šokolado gabaliukais – dvigubam malonumui.